Vi söker skadereglerare egendom

Vill du vara med och skapa en kundupplevelse som stärker relationen mellan oss och våra kunder? Vi är ett lokalt bolag som lever nära människor och företag i länet och när något händer finns vi alltid tillhands för att hjälpa till. Nu söker vi en skadereglerare egendom till vårt kontor i Sundsvall.

Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa kunderna. Har du erfarenhet inom skadereglering och är van att möta kund är det meriterande.

För att prestera bra i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och bra på att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation och har förståelse för service och goda relationer. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation värdesätter vi en god uttrycksförmåga i tal och skrift. Vi värdesätter om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Du är en lagspelare som gillar att sprida energi till teamet. Eftersom vi erbjuder kunden allt under samma tak vill vi att du lyfter blicken och samspelar med dina kollegor. Du delar Länsförsäkringars värderingar och du känner stort engagemang för ditt arbete och dina kollegor.

Kort om tjänsten:

  • Placeringsort: Sundsvall
  • Anställningsform: Visstid, heltid under perioden 1 mars 2020 - 31 augusti 2021 
  • Sista ansökningsdag: 2 februari

Läs mer om tjänsten och ansök här senast 2 februari.

Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

Se alla nyheter