Bilskadecenter Mittsverige AB - Årets bilplåtverkstad 2021

Med kundmöten i toppklass och genom ständiga förbättringar i sitt hållbarhetsarbete har Bilskadecenter Mittsverige AB tagit hem utmärkelsen Årets bilplåtverkstad 2021.

För fjärde året i rad delar vi ut vår hållbarhetsutmärkelse. Syftet med utmärkelsen är att stimulera bilplåtsverkstäder i länet som samarbetar med oss, till att vilja ge utmärkt kundservice och att minimera miljöpåverkan av skadereparationerna.



Utmärkelsen delades ut den 3 mars till vinnaren Bilskadecenter Mittsverige AB och det var ett stolt gäng som tog emot utmärkelsen. 

Christer Norman, gruppchef motorskador Länsförsäkringar Västernorrland berättar - Det här är fjärde året som vi delar ut denna utmärkelse och det är tredje året i rad som just Bilskadecenter Mittsverige tar hem utmärkelsen. Det märks att Bilskadecenter Mittsverige verkligen har fått till tänket kring hållbara reparationer och vi vet att just hållbarhetsfrågan blir mer och mer intressant för våra kunder också. För varje år som vi har haft denna utmärkelse så ser vi att intresset hos våra samarbetspartners i länet ökar, vilket även sätter frågan om hållbara reparationer i fokus. Vi ser fram emot en fortsatt hård kamp om förstaplatsen 2022.  

De tre verkstäder som totalt fick högst antal poäng under 2021

  • Bilskadecenter Mittsverige AB
  • Alviks lack och karosser AB
  • Bilhälsohuset Ljungaverk

Om hållbarhetsutmärkelsen Årets bilplåtverkstad

Utmärkelsen delas för fjärde året i rad och Årets bilplåtverkstad 2022 kommer att utses i januari 2023. Alla plåtverkstäder i länet, som har avtal med Länsförsäkringar Västernorrland och som utför minst 20 skadereparationer för vår räkning per år, har haft möjlighet att vara med och tävla om utmärkelsen. Undersökningen pågår under hela året, räknat från 1 januari, och därefter koras vinnaren.

De parametrar som mäts, viktas och summeras är andelen begagnade delar i reparationerna, andelen plastreparationer samt kundnöjdheten. Resultatet 2021 baseras på runt 2 600 reparationer som är utförda hos de 21 verkstäderna i länet som deltagit i tävlingen.

Läs mer om Årets bilplåtverkstad 

Se alla nyheter