Utmärkelse för Excellent arbetsgivare

För andra gången sedan 2019 har vi stolt mottagit utmärkelsen "Excellent arbetsgivare". Det är ett erkännande som visar vårt engagemang och framgångar inom hållbarhetsområdet Attraktiv arbetsgivare.

Excellent arbetsgivare 2024

Efter ett beslut i vår kundfullmäktige 2018, har vi konsekvent arbetat för att förbättra och prioritera området Attraktiv arbetsgivare som en del av vårt hållbarhetsarbete. Genom att använda Nyckeltalsinstitutets Attraktiva arbetsgivarindex för att mäta faktiska arbetsvillkor, har vi nu för andra gången sedan 2019 blivit tilldelad utmärkelsen "Excellent arbetsgivare".  

Indexet tar hänsyn till en rad viktiga faktorer som speglar en organisations förmåga att erbjuda trygga och utvecklande arbetsförhållanden för sina anställda. Bland annat trygga anställningsvillkor, personalomsättning, chefstäthet, kompetensutveckling och sjukfrånvaro.

 

Icons/70px/Quotation-mark-70
Våra framgångar är inte bara en fördel för alla våra medarbetare - utan är också en indikation på en stark och hållbar företagskultur som lockar talanger och bidrar till långsiktig framgång. Med denna andra utmärkelse i bagaget fortsätter vi vår strävan att vara en attraktiv arbetsgivare på dagens arbetsmarknad.
Ann-Christin Malmbom, HR-chef

Om vår utmärkelse

Utnämningen "Excellent arbetsgivare" baseras på insamlad HR-statistik från 2023, som omfattar information om de faktiska arbetsvillkoren för drygt 800 000 medarbetare från cirka 400 företag och organisationer. De företag som tillhör de tio procent bästa i Nyckeltalsinstitutets kartläggning får utmärkelsen ”Excellent arbetsgivare”. Läs mer hos Nyckeltalsinstitutet

Nyfiken på att jobba hos oss?

Här hittar du mer information om hur det är att jobba hos oss och våra lediga tjänster.

Jobba hos LF Västernorrland

Se alla nyheter