Guldkund

Samla hela vardagen. Få hela tryggheten.

Som Guldkund hos oss samlar du hela din vardag på samma ställe. Allt från banktjänster till försäkringar hanteras av engagerade och professionella personer som samarbetar med varandra för att ge dig rätt trygghet i alla livssituationer.

Så här blir du Guldkund

Du behöver 

 • Boendeförsäkring
 • Ett aktivt lönekonto med Mastercard
 • Ett eget månadssparande på minst 500 kronor i fonder eller investeringssparkonto eller ett sparat kapital på 200 000 kronor

Vi erbjuder

 • Trygghet
  Genom att samla allt på samma ställe är det lättare för dig som kund att ha koll på allt som rör din ekonomi och dina försäkringar. Som Guldkund slipper du ha flera olika kontakter med olika bolag och på sätt kan du spara värdefull tid.

 • Tillgänglighet
  Utöver våra lokalkontor och telefon har vi tekniska lösningar som hjälper dig i vardagen. På Mina sidor kan du se allt som rör ditt engagemang som betalningar, lån, sparande, försäkringar och pågående skadeärenden. I vår app kan du enkelt se alla dina ärenden. Smidigt och tillgängligt.

 • Lokal närhet
  Vi ägs av våra kunder och vi finns nära där våra kunder bor. I kontakt med oss får du prata med en medarbetare som finns lokalt och kan hjälpa dig på ett tryggt sätt. Att vi har en god lokalkännedom om vad som händer i Bergslagen gör att vi kan agera för ditt bästa.

 • Framtid
  Vad drömmer du om? Ju mer du samlar hos oss desto större förståelse får vi för dina behov. Det gör att vi lättare kan hjälpa dig med helheten. Tillsammans kan vi sätta Guldkant på din vardag i alla livets skeenden.

 • Och flera andra förmåner...
Icons/70px/Quotation-mark-70
Alltid bra bemötande och av förklaringarna jag fått har jag vid varje besök lärt mig något nytt. Känns tryggt och bra att ha banken runt knuten. Och en bra bank bör man värdesätta och i det ingår också bra och trevlig personal.
Citat från en av våra Guldkunder

Från och med årsskiftet kommer vi ta ut en avgift för Bankkort Privat även för dig som är Guldkund. Det innebär att en årsavgift på 275 kronor kommer dras från ditt privatkonto den 1 januari 2022. Till dig som Guldkund erbjuder vi nu Kreditkort Privat utan årsavgift (värde 195 kr) efter sedvanlig kreditprövning.