Erbjudanden

Kontakta oss & bli förmånskund

Samla din privatekonomi hos oss, med bank och försäkring och bli förmånskund. Du sparar pengar och vi hjälper dig med allt det praktiska som till exempel bankbyte.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Ta steget upp och bli förmånskund

Samla din privatekonomi med bank och försäkring hos oss och bli förmånskund. Det är både smart och enkelt. Du sparar pengar och vi hjälper dig med allt det praktiska som till exempel bankbyte.

Du kan få 5, 10 eller 20% rabatt på dina sakförsäkringar. Rabatten beror på hur mycket av din privatekonomi du samlar hos oss med bank, försäkring och långsiktigt sparande.

När du når högsta rabattnivån blir du förmånskund. Det innebär att du får 20% rabatt på dina sakförsäkringar plus en del andra förmåner. Det du behöver är en boendeförsäkring, ett aktivt lönekonto med kort samt ett långsiktigt sparande.   

Förmånligt

 

Du får

 • 5 % rabatt på hushållets sakförsäkringar

 

Om du har

 • Boendeförsäkring
 • Ytterligare en sakförsäkring.

Förmånligare

 

Du får

 • 10 % rabatt på hushållets sakförsäkringar

 

Om du har

 • Boendeförsäkring 
 • Ett aktivt lönekonto med kort eller ett långsiktigt sparande på minst 500 kr per månad alternativt ett samlat sparkapital på minst 200 000 kr. *

Förmånskund

 

Du får

 • 20 % rabatt på hushållets sakförsäkringar
 • Bekväma vardagen - ett paket med privatkonto för lönen, bankkort, internetbank, mobilapp, telefonbank, Swish, Bank-ID och sparkonto.Värde 275 kr per år. 

 

Om du har

 • Boendeförsäkring
 • Ett aktivt lönekonto med kort
 • Ett långsiktigt sparande på minst 500 kr per månad alternativt ett samlat sparkapital på minst 200 000 kr. *

Kontakta vår bank angående vilka produkter som ingår i långsiktigt sparande. Kontakta oss

Klokt och enkelt att bli Förmånskund

Det är både klokt och enkelt att bli Förmånskund. Klokt därför att du sparar pengar. För en familj kan det handla om upp till flera tusenlappar per år. Enkelt eftersom vi tar hand om allt det praktiska som bankbyte och annat. Du kan bara lugnt luta dig tillbaka.

Bli förmånskund, kontakta oss

Övriga förmåner för alla våra privatkunder

Som privatkund hos Länsförsäkringar Jönköping har du möjlighet att få en halvtimmes kostnadsfri juridisk rådgivning genom LRF Konsult inom familjerätt, som t ex testamente, äktenskapsförord och gåvobrev.

Vad är en sakförsäkring?  

Rabatten ges på sakförsäkringarna i ditt hushåll. En sakförsäkring är till exempel en försäkring för boende, bil, båt, husvagn, fritidshus, barnförsäkring eller liknande. För vissa försäkringar lämnar vi inte rabatt på priset, men de tas ändå med när vi räknar ut rabatten för din försäkring. Det gäller t ex djurförsäkringar inom Agria och Säker Person-försäkringar.

 

Länsförsäkringar Jönköping förbehåller sig rätten att ändra konceptet över tid.

 


Aktuella erbjudanden

30 minuters kostnadsfri juridisk rådgivning

Ska du bli sambo? Funderar du på att skriva testamente? Ska du låna ut pengar till någon? I många situationer kan du behöva juridisk rådgivning. Är du privatkund i Länsförsäkringar Jönköping har du möjlighet att få en halvtimmes kostnadsfri konsultation genom LRF Konsult. Behöver du mer tid betalar du ordinarie arvode.

Vill du veta mer? Kontakta oss på telefon 036-19 90 00.

Billigare försäkring när du köper via internet

grafisk bild av procenttecken

När du köper din boendeförsäkring eller personbilsförsäkring på vår hemsida kan du få rabatt. Vi ger 10 % rabatt på boendeförsäkringen och upp till 5 % på bilförsäkringen. Rabatterna gäller första året.

Wrapp - få erbjudanden när du handlar

Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på kontot.

Billigare försäkring med vattenfelsbrytare

En nyhet är att vi lämnar 10 % årlig rabatt på din villaförsäkring eller din fritidshusförsäkring om du installerar en vattenfelsbrytare.

Teckna Gravid- eller Barnförsäkring och få en värdecheck

Köp Gravid Plus eller en Barnförsäkring och få en värdecheck på 500 kronor. Checken gäller vid inköp av ett babyskydd eller en bilbarnstol på Lekia i Jönköping eller Vetlanda och Babya i Gislaved.

Förmåner för dig med vårt bankkort

Du vet väl att det ingår flera förmåner i ditt bankkort? T.ex. ett extra försäkringsskydd vid resa som bl a innehåller avbeställningsskydd, självriskreducering m m. Du omfattas också av ett köpskydd som kan ge dig pengar tillbaka vid leveransproblem, defekta varor m m.

Vad är min bostad värd?

Du vill kanske inte sälja just nu men ändå ha koll på värdet framåt? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad. Efter att din lokala mäklare värderat din bostad på plats, får du via sms löpande värdeutveckling enkelt och smidigt via sms.

Få hjälp med att finansiera ditt nästa billån

Grafisk bild av en personbil.

Funderar du på att byta bil? Om du är en av dem kan vi tipsa om vårt billån som vi nyligen har justerat ner räntan på. Nu kan du som helförsäkrar din bil hos oss låna till din nya bil med 2,95% ränta*.