Reklam

Följ med unge Johan på hans resa ut i vuxenlivet, möt de människor han träffar på sin väg och se hur vi kan finnas där med lösningar i deras vardag. En vardag som vi tror att du kan känna igen dig i.

Följ med in i vår reklamvärld

Vi på Länsförsäkringar går till jobbet varje dag av en enda anledning – att skapa trygghet och möjligheter för alla som är kunder hos oss. Eftersom vi också ägs av er har vi liksom inga andra att ta hänsyn till. Inga aktieägare och inga krav på kortsiktiga vinster – bara dig och din trygghet.

Följ med unge Johan på hans resa ut i vuxenlivet, möt de människor han träffar på sin väg och se hur vi kan finnas där med lösningar i deras vardag. En vardag som vi tror att du kan känna igen dig i.

Reklamfilmer

Förhindra en brand

Vår Johan är rädd om sin flickvän och deras hem. Därför har han placerat ut brandsläckare på flera, kanske lite oväntade, ställen i lägenheten.
Läs mer om hur du brandsäkrar ditt hem

Våra mäklare har Sveriges mest nöjda kunder

Svenskt Kvalitetsindex visar, för tredje året i rad, att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har de mest nöjda kunderna. Vill du också bli nöjd? Be någon av våra duktiga mäklare att värdera din bostad.

Värdera din bostad hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Vi hjälper dig hitta rätt hemförsäkring

Visste du att den vanligaste vattenskadan är en läckande diskmaskin? Vi hjälper dig känna dig trygg även oturen skulle vara framme, med en försäkring som skyddar vid allt från vattenskador och brand till stöld och skadegörelse.

Försäkra ditt hem hos oss

I vår bilförsäkring ingår assistans och räddning

Har du fått bensinstopp, punktering, tankat fel eller råkat låsa in nyckeln i bilen? Vår bilförsäkring ger dig ett riktigt bra skydd som gör ditt bilägande enkelt och tryggt.

Försäkra din bil

Vi hjälper dig med ditt bolån

Johan och hans kompisar diskuterar bolån och jakten på den lyxiga känslan. Oavsett om du är på väg att flytta till din första lägenhet eller drömmer om ett större hus är det alltid en bra idé att prata bolån med oss. Vi hjälper dig hela vägen från lånelöfte till bolån – både bottenlån och topplån.

Räkna på bolån

Vi hjälper dig att sälja din bostad

Ska du sälja din bostad? Våra kunniga mäklare hjälper dig tryggt genom affären.

Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Med ett kostnadsfritt lånelöfte vet du hur mycket du kan låna till din nya bostad. Skaffa lånelöfte redan innan du börjar titta på bostäder eller lämnar bud.

Ansök om lånelöfte

Vi hjälper dig med ditt sparande

Det är alltid bra att spara. Om exempelvis kylskåpet skulle gå sönder och för att förverkliga det där du alltid drömt om. Med ett sparande får du möjlighet att göra det du vill – både i dag och i framtiden. Hos oss finns många olika sätt att spara.

Sparande ger trygghet och skapar möjligheter:

Spara och placera hos oss

Bli relaxed med allt på samma ställe

Vi tar hand om hela din ekonomi för att du ska få en ordentlig överblick över den. här får du ett gott försäkringsskydd och genom sparande får du möjlighet att förverkliga dina drömmar. Tillsammans kan vi göra din vardag lite enklare och tryggare. 

Vi hjälper dig med ditt företag

Vi har gjort det enkelt för dig att sköta ditt företag. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och ditt företag.

Bli företagskund hos oss

Följ värdet på din bostad

Med Värdekollen kan du i mobilen enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad. Snabbt, smidigt och kostnadsfritt. Via sms får du löpande information om värdeutvecklingen på just din bostad, baserad både på aktuell försäljningsstatistik och fingertoppskänslan hos din lokala mäklare.

Skaffa Värdekollen kostnadsfritt redan idag

Vi hjälper dig till rätt bilförsäkring

Har du en bil eller funderar du på att köpa en? Då behöver du en bilförsäkring. Vi har bilförsäkringar på tre olika nivåer: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Vilken försäkring som passar dig bäst beror på hur stort skydd du vill ha.

Försäkra din bil hos oss

Vi hjälper dig med din bostadsaffär

Ska du sälja din bostad? Eller planerar du att köpa en ny? Länsförsäkringar Fastighetsförmedling växer snabbast i landet och våra mäklare hjälper dig tryggt genom affären.

Vår fastighetsförmedling

Med ett kostnadsfritt lånelöfte vet du hur mycket du kan låna till din nya bostad. Ansök om lånelöfte redan innan du börjar titta på bostäder eller lämnar bud.

Ansök om lånelöfte

Vi hjälper dig med bolånet

Oavsett om du är på väg att flytta till din första etta eller drömmer om ett större hus är det en bra idé att prata bolån med oss. Du kan låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde när du ska köpa bostad eller vill flytta dina bolån till oss.

Räkna på ditt bolån

Vi hjälper dig med ditt sparande

Det är alltid smart att spara. Men hur och vad som passar just dig är inte alltid så lätt att hålla koll på. Ett gott råd är att skaffa lite goda råd om hur du får ditt sparande att utvecklas åt rätt håll.

Spara och placera hos oss

Vi hjälper dig med dina försäkringar

Det där med försäkringar vågar vi påstå att vi kan vid det här laget. Hos oss kan du vara trygg i att dina försäkringar innehåller precis just det du behöver – varken mer eller mindre.

Våra hemförsäkringar

Reflexvästarna är vi så intresserade av att vi till och med forskat på hur du blir extra synlig i mörkret.

Lär dig allt om reflexer

Vi hjälper dig med hela din ekonomi

Hos oss får du hjälp med helheten kring din ekonomi. Vi har allt ifrån försäkringen till ditt hem till moderna sätt att betala dina räkningar eller sparandet till din pension eller drömresa. Funkar för de flesta, oavsett om du är fotomodell eller farsa.

Bli kund hos oss

Vi finns på Youtube, Johan finns på Instagram

Fler filmer hittar du på vår Youtubekanal

Där har vi samlat fler reklamfilmer och annat nyttigt innhåll om allt ifrån hur du förebygger skador till tips kring ekonomi och pension.

Kom ihåg att följa oss på Youtube för att få senaste tipsen och reklamfilmerna.

Besök oss på Youtube

Se våra tidigare reklamfilmer

Följ Johan på Instagram

Om du är riktigt nyfiken på Johan så finns han självklart också på Instagram.

 Johans instagram