Informationsträff om trafiksäkerhet och försäkring

Don't drink & drive – skriv kontrakt och få rabatt

Är du mellan 18 och 23 år och vill ha sänkt premie till din personbilsförsäkring? Då är du varmt välkommen till vår kostnadsfria informationsträff. Vi vänder oss till dig som ännu inte fyllt 24 år och som har tecknat eller tänker teckna en fordonsförsäkring hos oss.

Länsförsäkringar Östgötas personbilsförsäkringars premie baseras på försäkringstagarens ålder. Det innebär att du som är under 24 år får en högre försäkringspremie. Att registrera fordonet på någon anhörig eller bekant, som är äldre än 23 år, för att få en lägre premie är dock ingen bra lösning. Då riskerar du att bli utan ersättning vid en eventuell skada.

Välkommen på informationsträff!

Välkommen till en av våra kostnadsfria informationsträffar på temat alkohol, trötthet och fordonsförsäkringar. Efter träffen har du möjlighet att skriva på ett kontrakt där du bland annat lovar att aldrig köra påverkad av alkohol eller droger. Väljer du att göra detta får du en premie motsvarande som om du fyllt 24 år.

Du får lägre försäkringspremie på dina personbilsförsäkringar – ett klokt val som alla tjänar på. Du måste teckna en personbilsförsäkring hos Länsförsäkringar Östgöta inom 2 år efter att du skrivit på kontraktet, därefter förfaller erbjudandet.

Anmäl dig här

Informationsträffarna är kostnadsfria och du anmäler dig via länken nedan. För närvarande har vi följande träffar inplanerade:

  • 10 december kl. 17.00-18.30 i Linköping (Platensgatan 11).

Anmäl dig till en informationsträff

 

Har du frågor? Hör gärna av dig!

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.