För dig som studerar

För att hitta och rekrytera framtida medarbetare satsar vi på att vara aktiva genom ett nära samarbete med bland annat Handelshögskolan och Yrkeshögskolan (YRGO) i Göteborg. Vi deltar bland annat i arbetsmarknadsdagar, undervisar och erbjuder praktikplatser inom bank och försäkring.

Letar du extrajobb?
Vi har en flera grupper inom olika områden med studenter som arbetar hos oss vid sidan av studierna. De olika områdena berör försäkring, bank, skador eller reception. Om du är i början av dina studier inom ekonomi eller juridik och är intresserad av att söka deltidsjobb, kontakta oss här. Det gäller även om du är intresserad av att skriva examensarbete hos oss.

När vi har vakanta sommarjobbsvikariat hittar du dem under ’lediga jobb’ men vi rekryterar i huvudsak våra sommarvikarier på våra arbetsmarknadsdagar.

Tips!

Går du i utbildningstankar och vill jobba inom bank och försäkring finns en utbildning som är en bra väg in i branschen. Bank- och försäkringsrådgivare heter utbildningen och finns på YRGO i Göteborg och du har i den utbildningen chans att göra praktik hos oss.