Hemmaplan

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut i Skaraborg flera gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller Landsbygdsversionen.

Aktuellt nummer


Nummer 3 - September 2021

100 miljoner kronor till våra kunder

I slutet av september är det dags att dela ut vår rekordåterbäring till våra kunder i Skaraborg. Vi är både glada och stolta att våra ägare, kunderna, får del av det överskott som skapats kommer till nytta i samma geografiska område som överskottet skapats. Att vara kund hos oss innebär också att du, via vårt fullmäktige är med i beslutsprocessen. Fullmäktige är det högsta beslutande organet i Länsförsäkringar Skaraborg.

Här kan du ladda hem tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

 

Krysset

Svara rätt på korsordet i tidningen Hemmaplan och delta i utlottningen av fyra första- och fyra andravinster. Sista dag för att svara var den 4 oktober.

Barntävling

Var med i vår barntävling med chans att vinna ett reflexpaket. Sista dag har även här passerats.

Vinnare Krysset

Här kommer vinnarna i Krysset i Hemmaplan 3/2021. Vinnarna kommer att kontaktats personligen.

1:a pris

  • Leif Svensson, Mariestad
  • Emma Funk, Lidköping
  • Daniel Almqvist, Skövde
  • Aneth Johansson, Habo

2:a pris

  • Kjell Sjögren, Gårdsjö
  • Tommy Sandberg, Lidköping
  • Elisabet Perhed, Skövde
  • Christel von Essen, Tidaholm

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna.