Hemmaplan

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut i Skaraborg flera gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller Landsbygdsversionen.

Aktuellt nummer

Nummer  2 - Maj 2021

2020 var ett speciellt år med pandemin och allt det fört med sig för oss och er som kunder. Därför känns det extra bra att bolagets resultat gör att vi kan dela ut en rekordåterbäring på totalt 100 miljoner kronor till våra ägare, d.v.s våra kunder.

Här kan du ladda hem tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

Tävling

Hej alla barn! Var med i vår tävling med chansen att vinna en barnbok från en av fyra lokala barnboksförfattare. Gör så här för att vara med och tävla: Räkna hur många sådana här böcker du kan hitta i tidningen (boken på sidan 14 - där det står om tävlingen - räknas inte med).

Maila in ditt svar, namn och adress till marknad@lfskaraborg.se senast 22 maj så är du med i utlottningen. Vinnarna kontaktas via mail och vinsten skickas på posten.

Läs också intervjuerna här digitalt med våra lokala barnboksförfattare Anna Nilson, Annelie Strömberg, Moa de Bruin och Linda Palm. Du hittar dem i Skövde, Mariestad, Falköping och Lidköpings tidningar.

 

Krysset

Svara rätt på korsordet i tidningen Hemmaplan och delta i utlottningen av fyra första- och fyra andravinster. Sista dag för att svara är den 1 juni.

Vinnare Krysset

Här kommer vinnarna i Krysset i Hemmaplan 1/2021. Vinnarna kommer att kontaktats personligen.

1:a pris

  • Benny Lund, Mariestad
  • Britt Sandström, Tråvad
  • Patrik Rixman, Skövde
  • Henrik Billman Pettersson, Falköping

2:a pris

  • Annethe Alexandersson, Töreboda
  • Ingalill Lobrant, Vara
  • Gunnel Westh, Skövde
  • Rune Lindberg, Habo

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna.