Hemmaplan

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut till villahushåll i Skaraborg fyra gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller  Landsbygdsversionen.

Senaste numret

Aktuellt nr

Nummer 3 - November 2019

Vi lever i förändringens tid. Om alla bidrar med det man kan kommer den totala effekten bli enorm. Det är var och ens ansvar att bidra till helheten. Resan mot en hållbar framtid har börjat. Vi har startat vår resa. Ni är alla välkomna att följa med oss. Detta nr av Hemmaplan är ett temanummer om Hållbarhet.

Till höger kan du läsa tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

Lös vårt kryss och vinn fina priser

Nr 3 - November 2019

Svara rätt och var med i vår utlottning. Vi lottar ut fyra förstavinster och fyra andravinster. 1:a priset är ett RoupézCard gåvokort där du själv väljer din gåva, och 2:a priset är ett snyggt förkläde i canvas.

Sista dag för att lämna in svaret på Krysset nr 3/2019 är den 22 november. Lämna ditt svar här.

Vinnare i Krysset

Nr 2 - Maj 2019

1:a pris

  • Lena Öman, Gullspång
  • Eva-Britt Rapp, Skara
  • Caroline Helén, Skövde
  • Joakim Nohlgren, Falköping

2:a pris

  • Jan Carlsson, Mariestad
  • Ing-Britt Eriksson, Hällekis
  • Ann-Christine Hellberg, Skövde
  • Andreas Ljus, Falköping

Grattis! Vi kontaktat vinnarna personligen.

Rätt svar var "Vi känner dom som pratat med banken".

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna. 

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.